Святий Миколай завітав до вихованців дитячого будинку «Малятко»

В очікуванні подарунків та чудес діти напередодні свята звертаються до Святого Миколая з побажаннями та молитвами. Це улюблений день для всіх дітлахів, а особливо для маленьких вихованців Вінницького спеціалізованого будинку дитини «Малятко»,  що радо зустрічають своїх гостей і давніх друзів.

Сьогодні актова зала закладу  ледь вміщала всіх охочих поділитися з малечою своїм бажанням допомогти. Вже традиційно свої подарунки привезли до дитбудинку шефи з ГУ ДФС у Вінницькій області. Керівник відомства Руслан Осмоловський постійно цікавиться нагальними потребами вихованців «Малятка». Тож цього разу разом з вітальними смаколиками податківці привезли продукти, засоби гігієни та електроприлади для кабінетів реабілітації.

Жоден присутній не залишився байдужим до святкових виступів діток, які вони разом з вихователями з любов’ю підготували для гостей. Малюки розповідали віршики, танцювали та співали пісні, а ще зверталися з молитвою до Святого Миколая, в якого щиро просили щастя і добра для малих і дорослих та всієї України.




Переглядів: 5757
Поширень: 1

Останні новини