Усик – Ф'юрі. Стало відомо, коли та де відбудеться бій-реванш: подробиці

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик вдруге зустрінеться з британським боксером Тайсоном Ф'юрі у 2024 році.

Про це заявив очільник Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх, повідомляє РБК-Україна з посиланням на особистий X урядовця.

Бій-реванш Усик – Ф'юрі повинен відбутися 21 грудня. Поєдинок прийме аравійська столиця Ер-Ріяд.

«323 Бій-реванш між беззаперечним чемпіоном Олександром Усиком і чемпіоном Тайсоном Ф'юрі наразі запланований на 21 грудня 2024 року під час сезону в Ер-Ріяді. Світ знову спостерігатиме за ще одним історичним боєм», – написав Аль аш-Шейх.

Поки невідомо, чи переможець бою-реваншу носитиме титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Міжнародна боксерська федерація (IBF) може віддати пояс переможцю бою хорвата Хрговіча та британця Дюбуа. 

Що відомо про бій Усик-Ф'юрі

Ще до початку двобою його називали історичним, адже вперше на кону поєдинку за звання чемпіона стояло чотири пояси, які ще нікому не вдавалося зібрати в одних руках у цій ваговій категорії.

До 9-го раунду судді віддавали свої оцінки Ф'юрі з мінімальною перевагою, але саме в цьому раунді Усику вдалося завдати потужної серії ударів у голову, від яких Ф'юрі ледь втримався на ногах, спершись на канати. Суддя в ринзі не дав Усику завершити атаку і почав відраховувати нокдаун британцеві, який ледь-ледь тримався на ногах, проте, його врятував гонг. Три останні раунди пройшли в більш-менш рівній боротьбі з незначною перевагою українця.

За підсумками двобою 2 з 3 суддів віддали перемогу Олександру Усику.



Переглядів: 401
Поширень: 0

Останні новини