В Погребищенській РДА новий очільник

Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій представив спільноті Погребищенського району новопризначеного голову райдержадміністрації. Згідно з розпорядженням Президента України Петра Порошенка від 19.12.18 року № 236/2018-рп, головою Погребищенської райдержадміністрації призначено Медика Ігоря Володимировича

Офіційне представлення відбулось за участі начальників управлінь, відділів, апарату  райдержадміністрації, керівників районних служб, установ та організацій, депутатського корпусу, керівників органів місцевого самоврядування та громадськості.

Валерій Коровій зачитав текст розпорядження Президента України №236/2018-рп, в якому йдеться: «Призначити Медика Ігоря Володимировича головою Погребищенської районної державної адміністрації Вінницької області з 20 грудня 2018 року зі строком випробування три місяці».

 Голова обласної державної адміністрації висловив сподівання, що Ігор Медик швидко налагодить роботу з державними службовцями, районною радою та її депутатським корпусом, органами місцевого самоврядування, керівниками організацій, підприємств та установ району, громадськими організаціями та забезпечить належне виконання усіх завдань задля майбутнього соціально-економічного розвитку району.

У свою чергу, новопризначений керівник району наголосив, що чудово розуміє вимоги часу і покладену на нього відповідальність, подякував за високу довіру та запевнив, що докладе усіх зусиль для успішної та злагодженої роботи усіх гілок влади.

До вітань приєднався голова районної ради Сергій Волинський, який побажав успіхів у роботі та висловив сподівання на плідну, злагоджену співпрацю.




Переглядів: 2368
Поширень: 0

Останні новини