Гроза, град та вітер: якою буде погода на Вінниччині, 9 - 10 червня

Сьогодні, 9 червня, у Вінниці очікується мінлива хмарність. Вночі без опадів, але вдень можливий короткочасний дощ. У нічний та ранковий час можливий туман. Протягом дня прогнозуються грози. Вітер буде південно-західного напрямку, зі швидкістю 5-10 м/с, а вдень можливі шквали до 15-20 м/с. Температура повітря вночі становитиме 10-12 градусів, вдень підніметься до 26-28 градусів.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

У Вінницькій області також очікується мінлива хмарність. Вночі опади не передбачаються, але вдень можливий короткочасний дощ. У нічний та ранковий час можливий туман. Вдень можливі грози та місцями град. Вітер буде південно-західного напрямку, зі швидкістю 5-10 м/с, а вдень місцями можливі шквали до 15-20 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься в межах 10-15 градусів, вдень становитиме 25-30 градусів.

У понеділок, 10 червня, на Вінниччині прогнозується хмарна погода з проясненнями. Вночі місцями можливий короткочасний дощ. Вдень також прогнозується короткочасний дощ, грози та місцями можливий град. Вітер буде південно-західного напрямку, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме 13-18 градусів, а вдень підніметься до 26-31 градусів.



Переглядів: 2973
Поширень: 0

Останні новини