Тисячі тонн товарів на добу: мережа «АТБ» звітує про роботу своєї логістичної системи

Завдяки продуманій інфраструктурі компанія може своєчасно забезпечувати потреби своїх покупців навіть у складну пору новорічних свят

Підсумовуючи роботу в 2018 році, керівництво найпотужнішої вітчизняної торговельної компанії поділилося з журналістами вражаючими цифрами. Виявилося, що загальний товарообіг розподільчих центрів «АТБ» становить 6 тисяч тонн на добу.

«Складська інфраструктура, до якої входять вісім мультитемпературних центрів класу А, обслуговує всі магазини торговельної мережі «АТБ», цілодобово здійснюючи планування, організацію та облік руху товарних потоків на території Центральної, Східної, Північної та Південної України», – поділилася інформацією Наталія Шаповалова, заступник генерального директора ТОВ «АТБ-маркет».

За її словами, це одна з найбільших в Україні логістичних інфраструктур. Втім це лише частина потужного комплексу, який забезпечує безперебійне постачання товарів у всі 979 магазинів компанії, які розташовані у 251 населеному пункті країни. «Логістика «АТБ» – це не тільки транспорт і склади магазинів. Це дуже потужна, збалансована система, яка передбачає взаємодію з регіональними виробниками, наявність власних розподільчих центрів, велику кількість автомобілів з необхідним обладнанням для дотримання температурного режиму, власні відділи якості тощо», – розповіла пані Шаповалова.

Щоб організувати доставку товарів, в структурі холдингу діє підприємство «Транс Логістик». «Це п'ять повноцінних автоколон і автопарк із більш ніж 600 власних транспортних засобів (60% яких – автомобілі марки MAN). Згідно з нашими внутрішніми звітами щомісяця вантажівки компанії проходять понад 5,2 мільйона кілометрів», – повідомила Оксана Молодцевата, директор служби управління регіонами ТОВ «АТБ-маркет». Робота всієї цієї системи була б неможливою без висококваліфікованого персоналу. В компанії впевнені, що водії, вантажники, керівники підрозділів, бухгалтери, контролери якості товарів, працівники розподільчих центрів і багато інших працівників – це ті, хто складає основу успішної роботи як окремого магазину, так і підприємства в цілому. «У мережі «АТБ» сьогодні працює понад 50 тисяч осіб. Це величезний колектив, в якому кожен добре знає та виконує свої обов'язки. Від злагодженості цієї команди залежить не тільки якість обслуговування, але й своєчасність потрапляння товарів на полиці наших маркетів. Ми не маємо сумнівів, що і в ці свята колектив чудово попрацює», –  підкреслила Наталія Шаповалова.

Впевнені у своєчасній доставці товарів у передноворічні дні  й покупці, а це понад 3,5 мільйона осіб щодня!  Завдяки їхній довірі «АТБ» має рекордні показники товарообігу. Тільки за перші десять місяців поточного року вони перевищили 84 млрд грн. Зростання продажів перед Новим роком  та ефективна робота колективу компанії під час зимових свят дозволять істотно збільшити ці цифри. Вінничани так само можуть долучитися до цього процесу. Наразі в регіоні працює 22 магазини «АТБ», з яких приблизно дві третини функціонують в обласному центрі. Мережа запрошує мешканців Вінниччини до своїх торгових залів і бажає усім щасливих свят.


Переглядів: 4272
Поширень: 0

Останні новини