"І в горі, і в радості": вінничани можуть одружитись заново, навіть перебуваючи в шлюбі

Вінничани можуть одружитись заново, при цьому, вже перебуваючи в шлюбі. Таку послугу днями ввели в Міністерстві юстиції.  Щоправда, вона лише для подружніх пар, які прожили у шлюбі 25 років чи пів століття.  Мінюст пропонує громадянам провести ювілейну церемонію одруження, та пригадати ті почуття, які переповнювали пари у день весілля. Ця послуга надається відділами державної реєстрації актів цивільного стану по всій Україні. Про це повідомили в прес-службі Мінюсту.

«Проживши дружно і щасливо зі своїм обранцем 25, а може і 50 років, ви отримаєте можливість повторити обряд і нагадати собі про найщасливіший день вашого життя. Ви знову зможете сказати «так» своїй другій половинці та відчути ті незабутні емоції. Відсвяткувати ювілей шлюбу можна, замовивши у будь-якому ДРАЦСі країни повторну шлюбну церемонію», - зазначила начальник Управління  державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України Ірина Дубиківська.

Послугу можуть замовляти як сімейні пари, так і їх рідні чи друзі. Під час церемонії сімейним парам вручатимуть свідоцтво про шлюб. Щоправда, у ньому буде зазначено «повторно».


Теги: весілля

Переглядів: 2481
Поширень: 0

Останні новини