Концерн Поділля
У центрі міста відбувся «Vinnytsia FoodFest»

Поласувати ароматним і наваристим італійським супом, соковитим шашликом, м’ясом й овочами на грилі зі смачним маринадом сьогодні до Центрального парку прийшли сотні вінничан. Гостей «Vinnytsia FoodFest» запрошують скуштувати ситні бургери на будь-який смак, морепродукти. Також на фестивалі знайдуть для себе щось смачненьке любителі здорової їжі. Прохолодним днем користується популярністю зимовий напій з різними спеціями, сушеними яблуками, родзинками, інжиром - глінтвейн, який у багатьох асоціюється з новорічними святами. Також, щоб зігрітись, тут можна випити теплого чаю та запашної кави. 

«Дуже спододалось, що на фестивалі представлені українська, грузинська та кухні різних народів світу. Завдяки цьому ми маємо можливість спробувати страви, які люблять люди різних національностей. Так, вони дещо незвичні для нас, але їхні смаки цікаві та оригінальні», – каже вінничанка Яна, яка прийшла на фестиваль вуличної їжі разом з чоловіком та двома дітьми. До речі, поласувати смачненьким вінничани приходили цілими родинами. Для дітей було чимало солодощів.

У центрі міста відбувся «Vinnytsia FoodFest»

Було й багато молодіжних компаній, студентів. «Я вже не перший раз ходжу на «Vinnytsia FoodFest», і однією з найулюбленіших страв, які я тут куштував, є шашлик. Тут можна спробувати цю страву з різних видів м’яса. Також дуже подобаються бургери: начинка – супер, а булочка з хрусткою скоринкою», – поділився враженнями від фесту вінничанин Андрій. Його друг Олексій зазначив, що йому подобається атмосфера на фестивалі, що тут можна не лише поїсти, а й чудово провести час.

Чимало людей купують продукти бджільництва. Продають на фестивалі стейки, уху, хотдоги, бургери, шаурму, реберця, бограч, лаваші, мідії, квашені овочі, сьомгу, баварські ковбаски, креветки, рибу на дровах. Щоб гостям було комфортно, є намети зі столами, біля яких встановлені обігріваючі пристрої.

13 січня гості «Vinnytsia FoodFest» мали змогу спостерігати за процесом приготування страв від півфіналіста шостого сезону шоу «Майстер-шеф» Олега Ковальчука. Він готував італійський суп та курячі крильця в медово-гірчичному соусі. Кулінар розповідав про переваги здорового та спортивного харчування і про те, що корисна їжа може бути смачною. Окремо розповів про користь певних продуктів, в тому числі про грецькі горіхи та авокадо. «Мені цікаво подивитись, як готує професіонал, адже я навчаюсь на кухара і хочу пов’язати з цією професією своє життя. Сподіваюсь спробувати суп від Олега Ковальчука, він має бути дуже смачним», – зазначив студент Олексій. 

Небесна криниця


Переглядів: 691
Поширень: 0

Меблі для дому - ПетроЦентр