Запрошуємо Організації до спілки «Місто Змістів»

Ми знаємо прикмету: найкраще починати рік з новими партнерами, викликами та проектами!

У місті Вінниці вже півроку функціонує громадська спілка «Місто змістів».

Діяльність Мережі ОГС «Місто змістів» спрямована на розбудову і розвиток міста Вінниця, зокрема шляхом створення платформи Hub «Місто змістів», в рамках якої мешканці, представники міських співтовариств, організацій громадянського суспільства, Вінницької міської ради та бізнесу мають можливість дискутувати про місто, обмінюватися досвідом, долучатися до місцевих процесів прийняття рішень, генерувати ідеї, ініціювати проекти і отримувати підтримку у їх реалізації.

Ми ще зовсім молоді, проте дуже амбітні і маємо багато цікавих планів. У колі нашої спілки вже є 29 активних організацій.

Запрошуємо і Вас до нашої команди! Адже саме зараз є унікальна нагода затвердити своє членство вже 22 січня на Загальних зборах! Будемо разом розвивати наше місто, підсилюючи і допомагаючи один одному.

Долучитись до спілки можна шляхом участі в Загальних зборах та презентувавши свою організацію.

Для участі у Зборах необхідно до 19:00, 20 січня 2019 року:

1. Зареєструвати організацію за  посиланням

2. Надіслати річний звіт вашої організації на адресу hubteam2018@gmail.com. У разі відсутності готового звіту його можна зробити за зразком

3. Підготувати:

заяву про вступ до громадської спілки; документ (протокол, наказ тощо), що підтверджує рішення керівного органу організації щодо членства в Мережі та делегування представника/ці на участь у Загальих Зборах з правом голосу; копія свідоцтва про державну реєстрацію ОГС та Статут.

Оригінали вищезгаданих документів необхідно надати організаційному комітету під час реєстрації на Загальні Збори 22 січня 2019 року.

Також хочемо повідомити про чудову можливість: організація може делегувати кандидата/ку до складу другої каденції Координаційної ради Мережі ОГС “Місто змістів. Членство в КР - прекрасна змога безпосередньо впливати на розбудову Мережі та Партнерства, про яке ми так часто говоримо. Це надзвичайний досвід і можливість бути “на хвилі” всіх суттєвих подій в житті “Міста змістів”. Координаційна Рада складається з учасників/ць, делегованих Організаціями. При бажанні номінувати когось до складу координаційної ради - просимо заповнити форму до 20 січня 2019 року.

Форма зголошення на вступ до Координаційної ради тут: http://bit.ly/2TODZ7

НАГОЛОШУЄМО!

ЗБОРИ ВІДБУДУТЬСЯ:

22 січня 2019 року (вівторок). Початок зборів о 16:00. (реєстрація о 15:30).

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Хаб “Місто змістів”. Вул. Пушкіна, буд. 11



Переглядів: 2842
Поширень: 2

Останні новини