Найсвіжіші новинки роботів від Deebot

Продукція компанії Deebot не так давно представлена на українському ринку, але попри це вона вже встигла завоювати симпатії десятків тисяч споживачів. Перш за все, роботизована техніка Deebot привертає увагу українців доступними цінами та високою якістю. Саме завдяки зусиллям компанії Ecovacs Deebot вибір розумних пилососів та миючих роботів на вітчизняному ринку суттєво розширився за останній час.

Асортимент техніки для прибирання Deebot постійно оновлюється. Найсвіжіші новинки максимально швидко з’являються на полицях українських магазинів.

ТОП-5 новинок від Ecovacs Deebot

Замовити новинки роботів Deebot можна за посиланням https://deebot.ua/catalog/novinki/. Серед останніх розробок компанії:

DEEBOT 605 – розумний робот з середньої цінової категорії, здатний «відчувати» перешкоди на своєму шляху. Практикує прибирання у три етапи, тому гарантує високу якість результатів. Оснащений знімними щітками, які призначені для ефективної боротьби з пилом, мікрочастинками бруду та шерстю домашніх тварин. DEEBOT 600 – стильний девайс, який зможе впоратися із забрудненнями будь-якої складності. Виглядає привабливо, відрізняється компактними розмірами, тому його легко транспортувати. Робот уміє будувати інтелектуальні маршрути, тому йому не страшні зіткнення з будь-якими перешкодами на шляху. DEEBOT 601 – ергономічний та безшумний робот, за допомогою якого можна пилососити будь-які покриття (ламінат, паркет, дерев’яну підлогу), а також текстильні поверхні меблів та килимів. Має привабливий зовнішній вигляд, оскільки виконаний у мінімалістичному чорному кольорі та не має жодних зайвих деталей. DEEBOT N79T – розумний пристрій, керувати яким можна за допомогою звичайного смартфона. Для цього використовується спеціальна програма, яку можна абсолютно безкоштовно завантажити у магазині софту. Також управління роботом здійснюється і за допомогою звичайного пульта дистанційного управління. DEEBOT OZMO SLIM 10 – компактний та багатофункціональний девайс, який з легкістю впорається з забрудненнями у важкодоступних місцях. Відрізняється функціональністю та зручним форм-фактором. Товщина корпусу моделі складає всього 6 сантиметрів.

Крім того, вже цього року Ecovacs Deebot обіцяє представити на ринку чергову новинку – Deebot Ozmo 960, яка вміє розпізнавати дрібні предмети на своєму шляху. Детальною інформацію про нового робота-прибиральника представники компанії поділилися на CES-2019.


Переглядів: 1832
Поширень: 0

Останні новини