Осінній десерт з яблук до чаю: цікавий рецепт без цукру та глютену

У багатьох людей осінь асоціюється з ароматом запечених яблук та кориці, тож пропонуємо вам приготувати цей запашний десерт лише з кількох інгредієнтів.

Інгредієнти

Яблука - 2 шт.

Яблучне пюре - 300 г 

Сметана - 300 г

Яйця - 3 шт.

Крохмаль - 50 г 

Приготування:

  • Яблука очистьте від шкірки, наріжте та перебийте блендером до консистенції пюре;
  • Змішайте яблучне пюре, сметану, яйця, крохмаль і збийте все до однорідної консистенції;
  • Наріжте 2 очищені яблука кубиками, додайте до маси та гарно перемішайте;
  • У змащену форму для запікання вилийте масу і поставте випікатися у розігріту духовку за температури 180°C на 50-60 хв;
  • Залиште готовий десерт до повного остигання.

За бажанням зверху можна присипати цукровою пудрою або полити шоколадом.

Відео приготування за посиланням.



Переглядів: 298
Поширень: 0