Ходити самостійно, а головне, без болю мріє вінничанин Артур Мельниченко

У 14-ти  річного підлітка вроджений дитячий церебральний параліч. Всі спроби батьків  поставити сина на ноги були намарними. Допомогти погодились Ізраїльські хірурги.

«Професор клініки, в якій ми консультувались, дав нам надію. Він зробить Артуру операцію на ногах.  Каже: дива звісно не буде, але в дитини в результаті буде правильної форми стопа, як у здорової  людини», - каже мама хлопчика Наталія.

Вартість операції 21 тисяча доларів. Сім’я зібрала лише 4.  «Я дуже хочу ходити без болю, хочу допомагати мамі, сходити самостiйно за чимось до магазину.  Хочу з братиками пограти футбол. Я не хочу айфона, не хочу героборд, а просто хочу приносити користь людям», -  розповідає про свої мрії Артур Мельниченко.

Допомогти 14-ти річному вінничанину втілити мрію в життя вирішили організатори конкурсу «Жінка Вінниччини - 2019». Він стартував 20 січня. Про  умови участі ми писали раніше.

Тож, кожна учасниця, яка дійде до фіналу, має змогу долучитись до  здійснення  найзаповітнішого бажання хлопчика: пізнати світ без болю та на ногах.  



Переглядів: 3671
Поширень: 0

Останні новини