У Вінниці відбудеться науково-практична конференція

16-17 травня у Вінниці відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Наука, освіта, суспільство: реалії, виклики, перспективи». 

Під час конференції відбудеться обговорення вченими і практиками нагальних проблем розвитку соціально-гуманітарних наук та освіти в сучасному світі, а також актуальних аспектів відтворення кадрового потенціалу соціально-поведінкових наук в навчальному процесі у вищій школі.

Також в межах конференції заплановане проведення тематичних майстер-класів та круглих столів, присвячених обговоренню наступних проблем: «Як повернути науку в Університет?» та «Якого фахівця потребує ринок?»

Напрямки обговорення на конференції:

економічні, психологічні та політичні виміри суспільного розвитку в ХХІ столітті; поведінково-управлінські аспекти економічної, психологічної та політичної діяльності в сучасних умовах; інноваційні практики суспільно-політичної взаємодії; інновації в освітній та економічній сферах; переосмислення ролі Університету та соціально-поведінкових наук у формуванні сучасного фахівця в контексті Європейського простору вищої освіти. 

По завершенні конференції буде підготовлено збірку матеріалів, яка буде розіслана учасникам у електронному форматі. Для участі у конференції треба сплатити організаційний внесок за участь в конференції та сертифікат учасника: для учасників з України — 210 грн.; для закордонних учасників — 130 євро. 

Офіційні мови конференції — українська, польська, англійська

Для участі в конференції необхідно: — до 5 квітня 2019 р. зареєструватися та направити заявку на участь та тези своєї доповіді для електронної публікації за адресою: seducsoc@gmail.com

Програму конференції буде оприлюднено не пізніше 1 травня 2019 р.



Переглядів: 2901
Поширень: 0

Останні новини