Забудовник за власні кошти прокладає комунікації до ЖК «Сімейний Комфорт»

На Немирівському шосе будують житловий комплекс «Сімейний Комфорт», який стане повноцінним мікрорайоном із затишними подвір’ями, дитсадком та власною інфраструктурою. Ще до повного завершення будівництва забудовник почав прокладати комунікації до всіх 22 секцій комплексу!

Житловий комплекс «Сімейний Комфорт» є насправді «містом у місті» — острівцем затишку та тепла серед великого міста. Тут приємно буде жити сім’ям, молодим парам, діловим людям та всім, хто хоче отримати комфортне житло від забудовника по справедливій ціні.

Об’єкт зводять на Немирівському шосе і в кінці будівництва це буде 10-поверховий житловий комплекс на 22 секції. Їх будує компанія БМУ-6, що зарекомендувала себе як надійна та стабільна компанія. При тому будівельники швидко працюють: комплекс почали будувати в березні 2018 року і менше ніж за рік спорудили чотири секції та взялися за п’яту.

Питання підведення міських комунікаційних мереж дуже різко стоїть при будівництві житлових будинків. Тож забудовник вирішує його завчасно — прокладає газ, водопостачання, каналізацію, електрику одразу до всіх запланованих 22 секцій дому. Інакше кажучи, у мешканців ЖК «Сімейний Комфорт» гарантовано будуть і вода, і світло, і газ із нормальним тиском та напругою.

Грамотне розміщення секцій на території комплексу перетворює його в маленьке містечко з власною, безпечною територію. Мешканці комплексу зможуть прогулюватися в чотирьох просторих подвір’ях, які оточені будинками. При тому, що подвір’я — це не просто паркінг, а повноцінні зелені зони з дитячими майданчиками, спортивними тренажерами та місцями для тихого відпочинку, що будуть доступні всім мешканцям житлового комплексу.

Утім, сучасна родина навряд чи обходиться без авто. Тож проектувальники продумати систему паркування, за якою більшість місць для авто знаходяться за межами дворів. Для автовласників ми готові надати місце та індивідуальний гараж неподалік від секцій.

Вам просто не буде потреби кудись виїжджати за розвагами чи відпочинком. Адже на першому поверсі секцій будуть магазини з усім необхідним. А для найменших мешканців забудовник зводить дитячий садочок.

Великим бонусом для людей також є ціна. Нині вона є справедливою та доступною, але чим більше буде побудовано, тим більша буде і ціна.

Консультації, зразки договорів, всю технічну документацію та дозволи на будівництво можна отримати у відділі продажів ЖК «Сімейний Комфорт», який знаходиться за адресою: Немирівське шосе, 94А, поряд із будівництвом.

Контактні телефони: (067)8506909; (063)8506909. Сайт: simejnyj.vn.ua

Менеджери продажу працюють щодня за графіком з 9.00 до 19.00; в неділю — з 10.00 до 17.00.

Приходьте на каву, аби побачити як виглядає справжній «Сімейний комфорт»!


Переглядів: 6590
Поширень: 0

Останні новини