Канадські поліцейські провели навчання для вінницьких колег

З 11  по 13 липня на  базі тренінгового центру ГУНП у Вінницькій області  представники Канадської поліцейської місії в Україні провели для  23  поліцейських Вінниччини    навчання за  курсом «Кримінальне розслідування».

Навчальний курс складався  з лекцій, групових вправ, проходження сценаріїв та розгляду реальних ситуацій, що виникають в роботі поліцейського. У тренінгу взяли участь інструктори з Канади Елісса Пурвіс та Крісті Вінстра. Після завершення теоретичного етапу навчання слухачі мали змогу продемонструвати свої знання на практиці.  

За словами інструктора - поліцейської Канадської королівської кінної поліції Елісси Пурвіс, головна мета курсу «Кримінальне розслідування» - налагодження співпраці між різними правоохоронними органами з одночасним розвитком навичок ведення слідства на кожному етапі розслідування. Під час навчання кожен з слухачів отримав нові знання та навички, які в майбутньому буде використовувати в роботі та передавати своїм колегам.  

Іноземні гості подякували  поліцейським за  їх наполегливість та професійність під час навчального курсу .

Загалом підготовку успішно пройшли 23 поліцейських Вінницької області, які  отримали сертифікати про закінчення навчання.


Переглядів: 2769
Поширень: 0

Останні новини