Вінничани зможуть скуштувати каву від бариста з «Гармонії»

У Вінниці продовжують впроваджувати проект «Соціалізація людей з інвалідністю через підприємницьку діяльність». Так, Громадська організація «Гармонія» працевлаштовує  вінничан з інвалідністю. Для цього у нашому місті створюють спеціальні доступні робочі місця.

Першими до роботи взялись майстри манікюру. Влітку минулого року в центрі реабілітації людей з інвалідністю «Гармонія» відкрили манікюрний кабінет «Кульбабка». Також у центрі можна придбати оригінальні хенд-мейд вироби від майстринь з інвалідністю: плетені брелоки, підвіски та сумки.

А незабаром у двох торговельних центрах розгорнуть «острівці», де вінничани зможуть придбати чай, лате, ристрето, капучино та  інші кавові напої від бариста із інвалідністю. «Наразі наші майбутні «лате–мени» пройшли навчання і вже на повну «набивають руку»  на відвідувачах центру, тож запрошуємо на дегустацію», - каже координатор соціального проекту Людмила Нецкіна.

Усе необхідне обладнання для приготування кави придбали завдяки гранту від проекту "ПРОМІС". Його фінансує уряд Канади через Федерацію Канадських Муніципалітетів.



Переглядів: 2871
Поширень: 0

Останні новини