Маленька вінничанка Ніколь Корбут дефілює на подіумах модних столиць світу

Їй всього 7, а в неї за плечима модні подіуми Німеччини, Латвії та Італії. Маленька вінничанка Ніколь Корбут дефілює на подіумах модних столиць світу.

Днями юна модель повернулась із Мілану. Там вона брала участь в міжнародній виставці дитячого одягу та аксесуарів «PITTIMBO88». Щоб потрапити туди, вона виборювала місце на кастингу: з усього світу вибирають лише маленьких красунь віком від 5 до 10 років. Оцінювали вміння дефілювати та природну красу на якісних фото-знімках у повний зріст.

«Січень був насичений для дитини. У Флоренції, Мілані та Мюнхені наша маленька вінничанка виходила на подіуми в різних модних дитячих брендах». - каже директор модельної агенції, де займається дівчинка, Ярослава Позднякова.

А ще, за умовами модних заходів, батьки супроводжують своїх чад лише до дверей. До дефіле готують, приміряють одяг, та чепурять самі організатори.  Її наставниця Ярослава додає: «Там усе, як в дорослих моделей: зачаски, мейк-ап, репетиції та сам показ. І все англійською чи італійською мовами». 

Серед закордонних моделей, які представляють модні дитячі бренди - Ніколь - єдина українка. «Я здружилась з дівчатками, навіть знайшла собі там подругу з Німеччини. Ми плакали, коли треба було повертатись додому», - пригадує поїздку Ніколь.

7- річна вінничанка за модні дефіле отримує зарплату. Мріє купити собі песика, міні бультер’єра. Крім моделінгу, Ніколь займається бальними танцями, вокалом та грає в теніс.



Переглядів: 5387
Поширень: 1

Останні новини