Цієї суботи у Вінниці відбудеться відкритий чемпіонат міста із зендокай карате-до серед початківців

2 лютого в СК "Нокаут" (вул. Батозька, 2) відбудеться  відкритий чемпіонат міста Вінниці із Зендокай Карате-До 2019 серед початківців. У турнірі братимуть участь спортсмени, які лише нещодавно почали займатись видом спорту (від 3 місяців до року).

Цьогоріч у змаганнях братимуть участь близько 290 юних спорстменів з Вінниці та області, а ще очікують приїзд близько трьох десятків спортсменів з Одеської та Київської областей.

Офіційне зважування спортсменів розпочнеться о 8:00, початок турніру о 10:00.

Для інформації: 

Зендокай Карате-До - сучасне, ефективне та реалістичне бойове мистецтво, засноване на новітній техніці ММА та традиційних принципах БУДО.  Стиль було засновано в 1999 році японським майстром бойових мистецтв Озавою Такаші (володар 8-го Дана) для відродження духу справжнього японського карате. На сьогоднішній день більше 20 країн  розвивають даний стиль карате, який у Японії ще називають REАL FIGHT (реальний поєдинок) KARATE або ММА KARATE. До цих країн з 2015 року долучилась і Україна.  

Офіційним представником Міжнародної Федерації Зендокай Карате-До в Україні та Президентом Федерації Зендокай Карате-До України є Юкальчук Ігор Анатолійович
(4 Дан). Керівником Вінницької міської Федерації є Роман Олександрович Дробязко. За 3 роки діяльності кількість прихильників цього виду спорту невпинно збільшується і лише в місті Вінниця це понад 1000 чол. різного віку (працює 15 клубів). Ми по праву є однією з наймасовіших спортивних організацій в Вінниці та в Україні.



Переглядів: 7654
Поширень: 0

Останні новини