Центр реабілітації "Гармонія" перейменують в честь Раїси Панасюк

Ідею перейменувати центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія» висунули його співробітники, клієнти та вихованці.

«Це правильне рішення - перейменувати центр на честь Раї, тому що цей центр - це було її дітище. Вона була і є душею та серцем центру "Гармонія". Завдяки їй цей центр з'явився, а надалі, став одним з найкращих в Україні», - розповідає колега та подруга Раїси Василівна Людмила Нецкіна.

У Вінницькій міській раді вже працюють над підготовкою документації для перейменування закладу.

Нагадаємо, центр створили у 2007 році. Тоді він мав назву ГО «Гармонія» та розміщувався в невеличкому приміщенні на Вишенці. В 2016 році «Гармонія» переїхала у новеньку будівлю на Винниченка. Сьогодні це сучасний реабілітаційний заклад, в якому не лише допомагають людям з інвалідністю інтегруватися у суспільство, надають психологічну та соціальну допомогу, а й проводять фізичну реабілітацію містян віком від 7 до 35 років.

Видатна вінничанка та почесна громадянка міста  Раїса Панасюк була за життя не лише очільницею центру, а й урядовою уповноваженою з прав осіб з інвалідністю. Раїса Василівна опікувалася трьома мільйонами українців з особливими потребами.


Теги: Гармонія


Переглядів: 4593
Поширень: 0

Останні новини