На міні-ярмарку вакансій у Вінниці шукали касирів, продавців, кухарів, та пекарів

5 лютого у Вінницькому міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій, за участю  ТОВ «Фантазія». На  ярмарок  були запрошенні близько 40 шукачів роботи.

«Основна мета сьогоднішнього заходу – оперативний пошук працівників для укомплектування таких вакансій, як: завідувач виробництва, касир торговельного залу, продавець продовольчих товарів, кухар, пекар, обвалювальник м’яса» - розпочинаючи міні-ярмарок,  сказала Оксана Чорна, завідувач сектору рекрутингу.

Менеджер з персоналу ознайомила присутніх з сферою діяльності підприємства, умовами праці та рівнем заробітної плати, розповіла про соціальні гарантії та вимоги до претендентів на роботу.    

Під час міні-ярмарку троє осіб узгодили дату та час відвідування ТОВ «Фантазія». для вирішення питання подальшого стажування і працевлаштування.   

Участь у заході взяли також представник військової частини А 0281, які надали інформацію про умови набору кандидатів на військову службу за контрактом. Представники Головного управління юстиції у Вінницькій області, які теж були запрошені на міні-ярмарок, надавали безробітним фахові консультації.



Переглядів: 3852
Поширень: 0

Останні новини