Ввечорі усі підрозділи поліції розшукували 10-річного вінничанина, який пішов до магазину та зник

Повідомлення  про зникнення дитини надійшло в поліцію о 20 годині. На лінію 102 зателефонував батько та повідомив, що його син о 17.50 вийшов з дому на вул. Василенка, 4  в магазин АТБ і зник. При собі хлопчик не мав мобільного телефону. На пошуки зниклого  було піднято по тривозі особовий склад усіх підрозділів вінницької поліції та обласного главку. Орієнтування з прикметами дитини розіслали усім мобільним екіпажам поліції .

На місці події організовував роботу підлеглих  керівник поліції Вінниччини Юрій Педос. Поліцейські впродовж двох годин  шукали зниклу дитину. Опитували місцевих мешканців, перевіряли підвали, технічні поверхи навколишніх будинків, прочісували двори в районі Лісопарку, мікрорайону Поділля.

Через дві години пошуків один з поліцейських знайшов дитину в супермаркеті «Петроцентр».

 Поліцейські поспілкувалися з хлопчиком та його татом. З’ясувалося, що  10-літній Дмитрик  пережив складні життєві обставини – у нього померла мама.

Вінницькі поліцейські опікуватимуться долею хлопчика, який зараз проживає вдвох з батьком. А генерал поліції Юрій Педос запросив Дмитрика на екскурсію до  Головного управління поліції.



Переглядів: 2544
Поширень: 1

Останні новини