На дорогах Вінниччини на минулих вихідних сталось 5 автопригод

Дорожньо-транспортні пригоди стались в Барському, Іллінецькому, Томашпільському, Ямпільському районах області та у місті Вінниці. З тілесними ушкодженнями до лікарень потрапило 6 людей.

14 липня у Вінниці, рухаючись по вулиці Хмельницьке шосе, 59-річний водій автомобіля «ВАЗ 2115» допустив наїзд на жінку-пішохода, яка перетинала проїжджу частину дороги в невстановленому місці. 67-річну вінничанку з забоями госпіталізували до реанімаційного відділення міської клінічної лікарні.

Ще одна автопригода з потерпілим сталась 14 липня у Барському районі. У селі Пляцина близько 01.40 водій автомобіля «Dacia Logan» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з автомобілем «Opel Askona» під керуванням 37-річного жителя с. Підлісний Ялтушків. Внаслідок аварії постраждав водій «Opel». Його госпіталізували до хірургічного відділення районної лікарні. Попередньо встановлено, що водій іншої автівки перебував в стані алкогольного сп`яніння.

15 липня у Ямполі на перехресті вулиць Замостянська-Генерала Кульчицького 63-річний водій автомобіля «ВАЗ 2111» не надав переваги в русі мотоциклу «Днепр», який рухався по головній дорозі. За кермом двоколісного транспортного засобу перебував 52-річний житель Ямпільського району. Внаслідок зіткнення пасажирку мотоцикла з переломом та забоями госпіталізували до районної лікарні.

В селі Паріївка Іллінецького району 41-річний водій автомобіля «ВАЗ 2106» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2107». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждав водій «ВАЗ 2107» та його 58-річна пасажирка. Потерпілих з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до хірургічного відділення районної лікарні.

Цього ж дня, на автодорозі Томашпіль - Антонівка поблизу села Вила 18-річний водій автомобіля «Opel Omega», не впоравшись з керуванням, з’їхав з дороги та перекинувся. У результаті автопригоди тілесні ушкодження отримала 40-річна пасажирка  автомобіля. Жінку госпіталізували до хірургічного відділення районної лікарні.

За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.




Переглядів: 2011
Поширень: 0

Останні новини