Двоє вінничан пограбували таксиста. Одного з нападників затримали

Злочин стався 10 лютого близько першої години ночі в м. Вінниці на вулиці Батозькій. Двоє пасажирів таксі напали на водія та відібрали в нього  два мобільні телефони і 600 гривень. Один з нападників затриманий процесуально. Місце перебування іншого - встановлює поліція.

Повідомлення про правопорушення до поліції надійшло від 22-річного потерпілого. Зі слів заявника, двоє чоловіків, яких він віз, напали на нього та із застосуванням фізичної сили відібрали особисті речі та гроші.

Як розповів т.в.о. начальника Замостянського відділення поліція Олег Сокольвак, проведеними на місці події заходами, оперативники встановили осіб причетних до злочину. Ними виявились вінничани віком 18 та 24 років. Старший із нападників раніше неодноразово притягувався до відповідальності за майнові злочини. Він з місця злочину втік і переховується від поліції. Його напарник затриманий в процесуальному порядку, йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж).

За таке правопорушення передбачене покарання - до 6 років позбавлення волі.



Вулиці: БАТОЗЬКА

Переглядів: 3054
Поширень: 0

Останні новини