Вінничанам - про розмитнення авто на єврономерах

22 лютого 2019 року о 24 год. 00 хв. закінчується термін дії перехідних положень Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів із застосуванням коефіцієнта 0,5.

З 00 год.00хв. 23 лютого 2019 року акцизний податок стягується у повному обсязі.

Здійснити митне оформлення легкового транспортного засобу із застосуванням коефіцієнта 0,5 на акцизний податок громадяни:

ЗМОЖУТЬ:

якщо до 22.02.2019 (включно) подана з метою оформлення транспортного засобу для вільного обігу та прийнята митницею електронна митна декларація на бланку єдиного адміністративного документа, по якій відсутні зауваження (наявні необхідні документи, достатня сума коштів тощо);

НЕ ЗМОЖУТЬ:

якщо до 22.02.2019 (включно) оформлено картку відмови чи відкликано митну декларацію і відсутня можливість (у тому числі недостатньо часу) для подання декларантом і прийняття митницею нової митної декларації, по якій відсутні зауваження і транспортний засіб може бути оформлено у вільний обіг: якщо станом на 22.02.2019 транспортний засіб заїхав або перебуває в пункті пропуску через державний кордон України та оформлюється чи очікується оформлення попередньої митної декларації.

Нагадаємо, що у Вінницькій митниці ДФС працює телефонна  «гаряча лінія» за номером: (0432) 66-96-23. За вказаним номером у робочі години згідно правил внутрішнього службового розпорядку працівники Вінницької митниці ДФС надають консультації та відповіді на запитання, що виникають у громадян під час митного оформлення транспортних засобів.

Як ми повідомляли раніше, Вінницька митниця максимально подовжила графік роботи митних постів



Переглядів: 3387
Поширень: 1

Останні новини