У Вінниці відбудеться перший Форум по енергоефективному будівництву

У суботу, 16 лютого, в обласному центрі відбудеться перший Вінницький Форум по енергоефективному будівництву та популяризації будинків з наближеним до нуля споживанням первинної енергії.

На захід до Вінниці приїдуть представники та очільники компаній з новітніх енергоефективних технологій в будівництві - фахівці з проектування, будівництва, контролю, девелопери, представники ринку нерухомості, експерти від фондів EBRD, GIZ, Renac, NEFCO, PROMIS, ДАЕЕ.

Завітає на форум і спеціальний гість з Німеччини, дипломований інженер-будівельник, сертифікований в Європі проектувальник пасивних будинків -  Флориан Ламмаер.

На форумі, який проходитиме у хабі «Місто змістів» розповідатимуть, що заважає будівництву енергоощадних будинків в Україні, Вінниці, які переваги для споживачів, громадян несуть енергоощадні будинки. Також серед тем, які розглядатимуть:енергоаудит проекту, до, під час, і після та його важливість,чи готовий ринок і споживачі до побудови nZEB будинків, які ресурси мають бути задіяні для впровадження таких проектів.

Крім того, серед основних питань форуму:

На які компроміси варто йти, а на які ні, для досягнення ефекту нульового споживання енергії будинком. Іноземні партнери та їх роль у впровадженні енергоощадних технологій в Україні. (Експерти, фонди, міжурядові організації) Іноземний досвід реалізації схожих проектів.


Переглядів: 3203
Поширень: 1

Останні новини