Таємниці закулісся: у Вінниці відбулася прес-конференція конкурсу краси Міс Вінниця 2019

13 лютого в Галереї ХХІ (Інтершик) відбулася прес-конференція конкурсу краси Міс Вінниця 2019. Організатори анонсували благодійний аукціон конкурсанток. 

Зустріч з журналістами провели директор вінницького Міського палацу мистецтв «Зоря» та організатор конкурсу Євген Майданик, власниця туристичної агенції Verona tour та Міс Вінниця-2014 Тетяна Кияшко та директор вінницької «Діадеми» Олександр Дерун. 

Організатор конкурсу Євген Майданик розповів, що 16 фіналісток наразі проходять етап підготовки, тричі на тиждень готують с хореографом сценічні номери виходи. Крім цього, дівчата займаються у спортивній залі, проходять процедури у стоматологічному центрі «Рапід». 

Директор вінницької «Діадеми» у свою чергу розповів, що зараз над короною переможниці працює творча бригада майстрів. 

«Зазвичай ми завершуємо корону в передостанні дні перед фіналом, щоб вона була з пилу, з жару. Продумуємо всі нюанси: центр ваги, щоб впевнено на голові трималася, а також положення каменів, щоб краще сяяли», — розповів Олександр Дерун

Власниця туристичної агенції Verona tour та Міс Вінниця-2014 Тетяна Кияшко розповіла, що вже прийнято рішення, куди вирушать дівчата відпочивати. 

«Ми готуємо подорожі для чотирьох учасниць: для володарки головної корони, для двох віце-міс, а також для дівчини, яка отримає титул Міс Verona tour. Куди вирушать дівчата поки залишимо в секреті. Точно можу сказати, що це теплі країни», — додала Тетяна Кияшко

Крім цього, фіналістки конкурсу «Міс Вінниця-2019» готують для вінничан благодійний аукціон. Він відбудеться 21 лютого о 19:00 у Галереї ХХІ. Виручені кошти підуть на лікування 3-річного Сашка Басюка, який хворіє на лейкемію. 

Нагадаємо, великий фінал конкурсу відбудеться 3 березня о 18:00 в театрі ім. Садовського.




Переглядів: 4344
Поширень: 130

Останні новини