На проспект Космонавтів вже привезли модульну вбиральню, попереду - підключення комунікацій

Проспект Космонавтів став для вінничан тим місцем, де можна з приємністю проводити вільний час, гуляти алеєю, відпочивати на лавочках. Для того, щоб люди почувались тут комфортно, було вирішено встановити тут вбиральню. 

Роботи розпочались в минулому році, тоді до місця розміщення вбиральні було проведено комунікації: водовідведення, водопостачання та електропостачання. Вчора вже привезли модульний туалет.

«Вбиральня розташована по проспекту Космонавтів неподалік Прозорого офісу. Новий модульний туалет зроблений з нержавіючого металу,  тому не псуватиметься від опадів. Стіни утеплені, вбиральня опалюється. Є окрема кабіна для людей з інвалідністю. Передбачене місце, де мами можуть замінити підгузки своїм дітям. Крани автоматичні. Є приймач купюр», – розповів директор департаменту комунального господарства Володимир Ніценко.

Наразі тривають роботи по підключенню комунікацій, також підрядник має провести оздоблювальні роботи. Планується, що вбиральня запрацює до кінця лютого.

Вартість об’єкту була визначена в результаті електронних торгів через публічні закупівлі ProZorro і становить 1,343 млн грн. 


Теги: туалети

Вулиці: КОСМОНАВТІВ


Переглядів: 2506
Поширень: 0

Останні новини