З приміщення банку по вулиці Оводова через повідомлення про замінування евакуювали людей

Поліція проводить евакуацію людей з приміщення банку по вулиці Оводова через повідомлення про замінування. Про це повідомила речниця ГУ Нацполіції Вінницької області Анна Олійник у мережі Фейсбук. 

"Під'їзди до потенційно небезпечного місця перекрито, приміщення зараз почнуть обстежувати вибухотехніки", - написала А.Олійник.

За повідомленням Відділу комунікації поліції Вінницької області, сьогодні  о 14.03 на спецлінію 102 зателефонувала жінка, яка повідомила про замінування банку по вулиці Оводова, 36, після чого кинула слухавку. На місце події працюють поліцейські та служби оперативного реагування. 50 чоловік евакуйовано з приміщення банку. Під’їзди до будинку перекриті.

Наразі приміщення банківської установи обстежують фахівці вибухо-технічного відділу поліції та кінолог зі службовим собакою.

Станом на 15.10 рух транспорту відновлено. Проведеною перевіркою приміщень банківської установи вибухонебезпечних предметів не виявлено.

В діях особи, яка повідомила в поліцію неправдиву інформацію про замінування  вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст.259 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Такий злочин карається ув'язненням терміном до шести років.




Переглядів: 2747
Поширень: 0

Останні новини