У Вінниці на День Валентина відзначили 25-річний ювілей КВНу

Чверть віку кохання поряд з посмішкою. 14 лютого весело та зі змістом провели глядачі вечір святого Валентина на КВНі в рамках другого туру чемпіонату міста на призи міського голови. Рівно двадцять п'ять років тому саме веселі та найкмітливіші імплементували це міжнародне свято в календарі цікавих подій нашого міста. Чверть віку захід вирізнявся розмаїтою палітрою талантів та креативних рішень, які зорганізували в цілісне тематичне шоу працівники і вихованці міського Палацу мистецтв та ГО “Вінницький КВН”. Пісні, танці, конкурси, в яких призами були традиційно квитки на фільми в кінотеатрі ім.Коцюбинського та спеціальні подарункові сертифікати від ювелірної фірми “Діадема”, кілька годин тримали увагу учасників свята. Пісні про кохання виконували вокалісти зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» Євген Мельник та Юля Бойко.

Сама ж гра клубу веселих та найкмітливіших Вінничини розпочалась з сюрпризу в складі журі: до нього запросили подружні пари Попадюків та Сміхульських, які познайомились та відчули потяг один до одного саме на сцені КВНівських перегонів. Цього ж року постійний партнер свята туристична фірма Бомба-тур пообіцяла, тим з КВНщиків, хто протягом року оформить свої стосунки, медовий місяць у Карпатах.

Гра проходила в чотири конкурси: візитка “Любовні фантазії”, розминка “Весільний альбом”, відео-валентинка та біатлон “Стріли Амура”.

Після першого конкурсу вперед вирвалось тріо “Стадіон Зіброва”. Але їх перевага намаганнями команд “Рітузи”, “Запах солі” (ДонНУ) та “Хорошая Компанія” (ВНАУ) в подальшому була нівельована. “Пекарь Булка” , “Но нейм” (ВТЕІ КНТЕУ) та гості зі Скадовська “Рука в синице” зайняли відповідно місця з 5 по 7.



Переглядів: 2719
Поширень: 0

Останні новини