Шалене цунамі від Sinoptik

Стіни «Квадрату» у вечір неділі витримали хвилю потужної енергії року з нотками психоделу та альтернативи, фірмову музичну лаву від одного з найвідоміших гуртів країни – Sinoptik. Їх щільний саунд заповнює весь простір молодіжного центру і кожну клітинку тих, хто прийшов на концерт. Натовп шаленіє, танцюючи просто під сценою. Після виступу публіка кличе музикантів на сцену знову, щоб продовжити заряджатись цією яскравою і гучною музикою. Насолода обопільна – хлопцям гурту подобається вінницька публіка та її запал.

Дмитро Афанасьєв-Гладких (відомий як Sinoptik) дав інтерв’ю спеціально для «Квадрату», в якому розповів, що хоч гурт і носить його ім’я, але всередині команди панує демократія. Цікаво було почути його спогади про дитинство: його батько грав рок-н-рол ще у 1970-ті, тож прищепив сину любов до магії якісної музики змалечку. Дмитро зі сміхом пригадав, як у 3 роки він наступив на татову гітару і зламав її. У нього самого тепер донька, яка народилась ще у Донецьку, в грудні 2014-го, після чого він покинув місто та з березня 2015 мешкає у Києві. Батьки Дмитра так і живуть в окупованому місті, в якому гурт мав власну студію, до того, як у неї влучив снаряд…

Зараз вони возять з собою все обладнання і влаштовують фірмовий звук і драйв на будь-якій майданчику. Неоціненним вважає Дмитро Sinoptik досвід, який він набув працюючи два роки у Великобританії: «Це дало мені впевненість у власних силах і енергію. Я зрозумів, що потрібно більше вірити у те, що створюєш і продовжувати робити своє. Співати не як Led Zeppelin, а як ти сам. І всім нашим музикантам раджу: знаходьте свій стрижень і робіть своє!»

А гурт Sinoptik свою нішу на українській музичній сцені точно віднайшов. Що ще раз довів успішний концерт у Вінниці, у приміщенні молодіжного центру «Квадрат». 



Переглядів: 2606
Поширень: 0

Останні новини