Вінничани здобули дві бронзових медалі на чемпіонаті України з шашок

Дві бронзових медалі здобула збірна Вінницької області у класичній програмі юніорського Чемпіонату України з шашок-100, що проходить у Херсоні з 14 до 21 лютого 2019 року. У чотирьох вікових категоріях протягом восьми днів розігрується 12 комплектів медалей серед юніорів (до 19 років) та міні-кадетів (до 13 років). Також передбачені командні заліки з класичної (14–19.02), швидкої (20.02) та блискавичної (21.02) гри. Додатково проводиться всеукраїнський турнір серед молодших юних надій (до 8 років).

Лев Леонтьєв (Вінниця) – бронзовий призер Чемпіонату України з шашок-100 серед міні-кадетів (до 13 років). У поділі 2–4 місць за додатковим коефіцієнтом йому дістається бронзова нагорода та перепустка на чемпіонати світу та Європи! Вітаємо Льва, його батьків, друзів та тренера Миколу Всеволодовича Леонова!

Анастасія Мельник (Вінниця) здобула бронзову медаль Чемпіонату України з шашок-100 серед міні-кадетів (до 13 років)! Вітаємо Настю, її батьків, друзів та тренера Дмитра Сергійовича Мариненка. Завдяки особистій перемозі в останньому турі, вона обігнала свою основну конкурентку за бронзу з Херсона на 1 очко та також отримала перепустки на чемпіонати світу та Європи!

У Херсоні 20 лютого відбудеться швидка програма, а на 21 лютого запланована блискавична програма.



Переглядів: 2082
Поширень: 0

Останні новини