Гроші на карту за кілька хвилин за допомогою фінтех технологій

Сьогодні все більше українців надають перевагу фінтех-кредитуванню. Використання фінансових технологій і автоматизація процесу кредитування робить процес отримання грошей легше, швидше і безпечніше. Обробка клієнтської заявки і видача коштів в подібних організаціях займає 7-15 хвилин. Онлайн кредити в Фінтех-компаніях - це можливість отримати гроші на карту, не виходячи з дому і не витрачаючи час даремно.

Що таке Фінтех

Терміном «Фінтех» (Fintech) прийнято позначати всі технології, що стосуються управління грошима за допомогою високотехнологічного обладнання і ПЗ. Фінтех - це фінансові програми, сайти та організації, які надають послуги, віддалено, через інтернет, з мінімальними включеннями в роботу людини.

Сьогодні Фінтех застосовується для грошових транзакцій, укладення договорів страхування, віддаленого управління активами, зберігання коштів на електронних гаманцях, отримання кредитів без допомоги банків. Фінтех індивідуалізує ваші відносини з фінансами, дозволяючи розпоряджатися ними самостійно, без посередників. Таким чином ви економите час і сили. Компанія CreditPlus відноситься до мікрофінансовим організаціям (МФО), які працюють на базі Фінтех.

Банки або Фінтех-компанії

Банки і фінтех компанії по-різному підходять до процесу кредитування. У банках дуже обережно підходять до процесу відбору клієнтів. Стандартний усереднений «портрет» позичальника: це людина 18-50 років, який має постійне місце роботи з достатнім рівнем офіційної заробітної плати, з гарною кредитною історією, що має в розпорядженні квартиру, машину або інше майно, яке можна буде використовувати як заставу або гарантію повернення позикових коштів.

Фінтех-компанії - як правило, це невеликі, компактні, і в той же час мобільні організації, що надають гроші в борг на карту в Україні. Щоб отримати гроші на карту онлайн в такій компанії, досить мати паспорт, ІПН, бути повнолітнім і перебувати в Україні. Також знадобиться карта, на яку нарахують гроші.

Послугами CreditPlus щодня користується більше 10000 чоловік

Сервіс онлайн кредитування CreditPlus працює як фінтех-компанія з 2017 року, надаючи швидкі мікрокредити на суму від 500 до 10000 гривень. Особливості внутрішніх скорингових програм дозволяють отримати гроші в борг на карту за 7-15 хвилин. Позики видаються на термін до 30 днів. Технологічне програмне забезпечення, яке працює на основі нейронних мереж, дозволяє давати оцінку платоспроможності зі 100% гарантією.

Як отримати гроші в борг від CreditPlus

У CreditPlus позбулися всіх непотрібних процедур реєстрації. В результаті вдалося скоротити оформлення позики до 3 простих кроків. Щоб отримати гроші на карту в борг перейдіть на сторунку сайта https://creditplus.ua/dengi-na-kartu, та виконати наступне:

    Заповніть анкету позичальника та заявку на кредит. Дайте відповідь на кілька простих запитань. Підтвердіть ваш договір і відразу отримаєте гроші на карту.

Переглядів: 4028
Поширень: 0

Останні новини