Унікальну виставку спортивно-романтичних світлин презентували у Вінниці

Вбравшись в автентичний стрій середини 20-го століття, дружини хокеїстів клубу «Арсенал» вийшли на лід зі своїми мужніми половинками. Щоправда, не поганяти шайбу, а сфотографуватись.

Фотосесію для «арсеналок» та їх коханих-хокеїстів влаштував відомий фотограф Костянтин Ревуцький. Виставку спортивно-романтичних світлин презентували в «Льодовому клубі». На постановочних фото – кожна жінка у свій спосіб підтримує чоловіка-спортсмена.

Автор проекту та організатор заходу – вінничанка та дружина вінницького хокеїста Олега Паршенко – Оксана. «Так ми хочемо познайомити вінничан із хокеєм, не дати цьому мужньому виду спорту зникнути з наших арен. Тому що нашу ковзанку планують закрити. А це – єдине місце, де можна грати. Тож наші хокеїсти можуть залишитись без можливості займатись цим видом спорту. А це їхнє життя. Ба більше, тут також займаються діти та підлітки. І ми хочемо зробити все можливе, щоб залишити цю ковзанку у Вінниці. Ось, власне, тому і влаштували фотопроект», - розповідає «арсеналівка».

«Хокей – це така гра, яка дає мужність чоловікам, загартовує. Коли ти повертаєшся з тренування, відчуваєш себе щасливим. Хокей – це вже стиль життя. Найстаршому вінницькому хокеїсту – за 60, а найменшого можна в будь – якому віці поставити на лід. Тож велика вдячність всім, хто нас підтримує», - каже хокеїст з 12–ти річним стажем Олег Лук’янов.

Прийшли підтримати своїх, хоч і юних, проте мужніх чоловіків, мами гравців інших вінницьких команд. «Ми не уявляємо, чим будуть займатися наші діти, якщо в них сьогодні забрати ключки та шайбу. Це буде для дітей велика втрата. Я навіть не уявляю, як відреагує мій 11- річний син, коли вже не потрібно буде іти на тренування. Вони настільки захоплені цим, хоч і важким, але цікавим спортом, що в мене немає проблем, щоб забрати його від комп’ютера чи з вулиці. В нього амбітні плани підкорювати льодові арени світу», - каже Надія, матуся воротаря «Патріоту».

Після презентації проекту, вінницька збірна команда та хокейний клуб «Арсенал» влаштували хокейну зустріч.



Переглядів: 2926
Поширень: 1

Останні новини