У Вінницькому національному технічному університеті відкрили інноваційний тренінговий центр

 20 лютого одразу стартував третій сезон стартап школи «Sikorsky Challenge» Вінниці. Під опікою бізнес-тренера з Ізраїлю Ігоря Пеєра новий набір юних інноваторів почав вчитися як ідеї трансформувати в успішний бізнес.

Набувати нових інновативних бізнесових умінь нині взялися не лише студенти ВНТУ, а й інших вишів обласного центру. Долучилися й учні Вінницької фізико-математичної гімназії №17.

«Бажаю, аби в цьому центрі з розвитку ідей ви проклали свій шлях до успіху. А з такими тренерами аж ніяк не може бути по-іншому! Наша вдячність Вінницькій міській раді, провідним технологічним компаніям регіону, котрі всіляко сприяли у створенні цього інноваційного тренінгового центру», — наголосив ректор ВНТУ Володимир Грабко.

Натхненник і автор ідеї створення Стартап Школи у Вінниці, головний виконавчий директор компанії Transfotech LTD Давид Аріє: «ВНТУ — моя альма-матер. Тут сильні наукові кадри. Я працював у різних країнах. Останні 20 років – в Ізраїлі. Весь цей час працюю з українськими програмістами і можу сказати, що вони найперспективніші в світі. У Стартап Школі «Sikorsky Challenge» інноваційний спосіб навчання — із звичайних студентів робимо стартапістів і вчимо їх продукувати ідеї. Ми живемо в світі, де ідеї перетворюються на продукти щоразу швидше».

Заняття у стартап-школі триватимуть до червня. Потому «школярі» братимуть участь у конкурсі проектів, переможців якого чекає фінансування їхніх розробок — призовий фонд 100 000 гривень.



Переглядів: 2610
Поширень: 0

Останні новини