Юних вінничан запрошують повернутися із весняних канікул професійним музикантом

У Вінниці триває реєстрація на участь в «Music Camp International». Навчитись усього за 5 днів грати на золотих дзвіночках, гітарі, скрипці, флейті, віолончелі та хоровому співу на 4-ох мовах світу запрошують дітей від 11 до 16 років.

Цьогоріч табір пройде під час весняних канікул з 24 по 29 березня. Музичного навчання та репетиції відбуватимуться в ЗОШ №4 ім. Д.І. Менделєєва з 9.00 до 14.15.

Головний тренер – засновниця та диригент «Music Camp International» із США Констанція Фортунадо. Її запросили організатори кемпу у Вінниці — представники Фонду громади «Подільська громада». «Дитина може взагалі не знати нот, але вона хоче себе спробувати в музиці, а Констанція – неперевершений вчитель та тренер. Вона працювала одразу із тисячею дітей», - каже організаторка табору у Вінниці, голова правління Фонду Леся Найчук. Цьогоріч очікують до 200 учасників. «Вже два рази ми його проводили і бачимо відгуки від дітей: очі в них горять від щастя, вони стають набагато впевненіші в собі. Це ж можливість повірити у свої сили: взяти перший раз музичний інструмент, а через 5 днів вийти з ним на велику сцену і зіграти. Табір надзвичайно цікавий не лише дітям, задоволені й батьки. Надзвичайно крута можливість дитину зайняти на канікулах з користю», - із досвіду розповідає Леся Найчук.

На закінчення табору влаштують грандіозний концерт. На великій сцені покажуть, чого навчились за кілька днів.

Щоб взяти участь у музичному таборі, необхідно до 10 березня зареєструватися на сторінці організаторів.

Для учасників існує реєстраційний внесок: з 25 лютого по 3 березня – 400 грн, а з 4 березня участь вартуватиме 500 гривень.

«Тож запрошуємо Вас поспішити та подати заявку на участь. У вартість входить одноразове харчування, адже діти перебуватимуть у таборі з ранку та приблизно до 15:00», - зазначила організаторка.



Переглядів: 2210
Поширень: 0

Останні новини