1 березня у Вінниці пройде благодійна мистецька акція, присвячена "Жінці-воїну"

Благодійна мистецька акція, присвячена «Жінці-воїну», відбудеться 1 березня 2019 року о 14:00 в приміщенні концертної зали «ВІНТЕРА». Основною метою заходу є організація поїздки з 5 по 9 березня поточного року в зону ООС з кіноконцертною програмою.

Проведення кіноконцертної програми включатиме вручення благодійних подарунків жінкам-воїнам та медичному персоналу в госпіталях, що знаходяться в зоні ООС.

В.о. директора КЗ «Центр кіномистецтва та культури» Кіно-Поділля» Валентина Погребняк розповіла про особливості проведення благодійної мистецької акції:  «Ми влаштовуємо таку благодійну акцію для здійснення поїздки з кіноконцертною програмою в зону ООС.  Хотілося б, щоб до акції долучилися вінничани та гості нашого міста. На сьогодні ми підготували майже сотню подарунків, які ми вручимо жінкам-учасницям бойових дій, медичному персоналу, тобто усім жінкам-воїнам, які перебувають в зоні ООС. Також ми відвідаємо дитячі будинки, де продемонструємо українську анімацію. Загалом, на сьогодні заплановано проведення шести кіноконцертних програм».

Під час зустрічі співробітниця обласного художнього музею Яна Паламаровська розповіла про співпрацю обласного художнього музею з Вінницькою дитячою музичною школою № 2, викладачі та учні якої також долучаться до проведення благодійної акції. 

Організатори благодійної мистецької акції –  управління культури і мистецтв ОДА та КЗ «Центр кіномистецтва та культури «Кіно-Поділля».

Співорганізаторами виступили: Вінницький обласний художній музей; Вище професійне училище Департаменту поліції охорони; незалежний театр «ХуліGUN»  та громадська організація «Лютич».

У заході також беруть участь: гурт «Пан Карпо», співак – виконавець ліричних пісень Роман Зоря,  поетеса Ірина Федорчук , поет Віктор Крупка, а також автор і виконавець пісень Олександр Клец.



Переглядів: 2961
Поширень: 0

Останні новини