У Вінниці стартував прийом заявок на участь в «Аукціоні проектів»

Зробити місто допитливим, екологічно чистим, зручним, підприємницьким та здоровим закликають вінничан організатори четвертого конкурсу соціальних проектів для Вінниці.

Уже традиційно в лютому Благодійний Фонд громади «Подільська громада» запрошує громадські організації та ініціативні групи долучитися до «Аукціону проектів». За його умовами, вони мають представити свої ідеї, як покращити життя у місті, а також позмагатися за їх фінансування.

Проекти мають бути спрямовані на альтернативну освіту, потреби сучасного та комфортного міста, а також популяризацію здорового способу життя. Їх бюджет не має перевищувати 30 000 грн.

Заявку на участь у конкурсі можна подати до опівночі 18 березня.

За умовами конкурсу, в команді, яка працюватиме над кожним проектом, має бути щонайменше три людини.

У першому турі конкурсна комісія відбирає 4 найцікавіші проекти з усіх поданих. Кращі ініціативи і отримають грошову підтримку для реалізації.

Під час «Аукціону ідей», який пройде 24 квітня, відбудеться їх публічна презентація. Де «донори» міста будуть голосувати коштами і наповнювати бюджет проекту. Цей тур дає можливість фінансово підтримати усі 4 проекти.

На втілення ідей учасники конкурсу матимуть від 3 місяців до пів року.

Для того, щоб податись на конкурс, потрібно заповнити аплікаційну форму на сайті «Подільської Громади». Ідеї ж надсилати на електронну адресу: podolfond@gmail.com

Завдяки попереднім аукціонам, у Вінниці реалізували півтора десятка креативних та корисних ідей.



Переглядів: 1911
Поширень: 0

Останні новини