Де відсвяткувати 8 Березня: ідеї класичні та не дуже

Головне свято весни, свято жіночності та краси треба відсвяткувати по-особливому. Можна обрати більш класичні варіанти — у ресторані, а можна спробувати щось новеньке для себе — спорт чи, наприклад, концерт кавер-бенду. 

Щоб було легше обрати, пропонуємо до вашої уваги невеликий огляд подій, які заплановані у Вінниці на 8 Березня. 

Вишукане на романтичне 8 Березня 

Свято жіночності можна відсвяткувати у ресторані «Rich». Адже тут підготували дуже насичену розважальну програму. Святкування 8 Березня тут буде проходити весь день - з 9 ранку та до 4 ранку наступного дня. 

У програмі: смачні страви від команди кухарів на ваш вибір, келих шампанського для кожної панянки, жива музика, танці до ранку, караоке party та професійний фотограф, який збереже щасливі миті. 

Щоб насолодитися атмосферою весни та задоволення, треба забронювати столик. Умовою бронювання є депозит з кожного гостя у розмірі 300 гривень (замовлення гість обирає на свій смак). 

Не менш цікаву програму пропонує ресторан Mont Blanc, адже тут відбудеться запальне шоу «Нумо дівчата». Відомі, красиві та успішні дівчата міста змагатимуться між собою. 

Гостям пропонують не лише весело провести час, але й вболівати за свою улюбленицю. Адже серед учасниць Інеса Побережна, Інна Цимбалюк, Нюта Окружко, Марина Слободяник, Аня Вараниця та інші. А ведучий Олексій Балацький додасть драйву цьому вечору. Початок о 19:00. 

Міжнародний жіночій день також можна відсвяткувати у ресторані «Ренесанс». Тут гостей чекають тематичні фотозони, запальні танці та розіграш подарунків від ресторану. 

Початок вечірки о 18:00. Запалювати публіку буде ведучий Андрій Яценко. 

У ресторані AURA відбудеться теж грандіозна подія, адже тут оберуть «Miss AURA». Як обіцяють організатори, не буде виходу в купальниках або шоу талантів. Натомість, буде експромт. Адже учасницею може стати будь-яка гостя закладу у цей святковий вечір. 

Всіх учасниць очікують оригінальні подарунки.Співати для гостей буде Олександр Онофрійчук, а запалювати публіку шоу-балет екстремального танцю Super Gravity. На заході буде працювати професійний фотограф.

8 березня відсвяткувати можна і на CHERDAK’у. Тут гостям пропонують насолодитись приємною живою музикою та ігристим. 

Атмосфери додасть найромантичніший вид на вечірню Вінницю, столик на двох, вино та чудовий настрій. А також жива музика. Співати для гостей у цей святковий вечір будуть Валентин Вергелес (Milliart) та Ольга Авер’янова. 

Початок о 20:00. Вартість: столик на двох — 500 грн. 

Красиве 8 Березня

У торговельно-розважальному центрі Sky Park у Міжнародний день весни, краси та жіночності відбудеться Beauty Day. 

Тут на гостей чекає beauty-зона, фотолокація з професійним фотографом, пісенний флешмоб, а також можливість отримати безкоштовну зачіску або гарний весняний мейк. 

Свято краси у ТРЦ Sky Park відбуватиметься з 11.00 до 17.00. 

Драйвове 8 Березня 

Усіх поціновувачів запальної музики та каверів на свій концерт запрошує вінницький girls-бенд «ANGRY GIRLS», який відбудеться у арт-пабі «Beef Eater» о 21:00. 

Кавер-гурт виконає кращі поп-рок-денс хіти таких виконавців, як Katy Parry, Lady Gaga, Adele, Onuka, СКАЙ, ВВ, Цой, Тартак та інші. 

Адміністрація закладу обіцяє подарунок кожній дамі. Вхід 100 грн. After-party пропонують гостям провести у нічному клубі Skyroom. Гостям концерту вхід туди вже буде безкоштовним. 

Спортивне 8 Березня 

8 березня у сквері на Європейській площі відбудеться старт Першої весняної пробіжки. Дистанція — 4,5 км. Темп повільний. Почати весну можна спортивно та енергійно!

***

Нагадаємо, що головне свято весни неможливо уявити без гарних квітів. Про те, де знайти найстильніші букети до 8 Березня можна прочитати тут.



Переглядів: 8983
Поширень: 1

Останні новини