У Вінниці збиратимуть кошти на лікування маленької Мілани

2 березня о 15:00 у молодіжному центрі «Квадрат» відбудеться благодійний захід «Місце щасливих дітей» у підтримку Мілани Монастирської. 

Дівчинка бореться із хворобою — нейробластомою 4 стадії. Їй потрібна операція в Туреччині, яка коштує понад 60 тисяч доларів. 

У програмі заходу виступ випускника Фабрики ведучих 4 Андрія Леонова та фіналіста Голосу країни-8 Валентина Біленького. Також гостей заходу очікують 10 майстер-класів від професіоналів з оформлення картин, розпису імбирного печива, створенню творчих листівок, майстер-класи з мехенді та боді-арту. 

Також заплановані уроки позування на камеру від Студміс України 2018, топ-5 World Miss University 2018 Богдани Плотиці, танці та заняття з черлідингу, майстер-класи від професійного стиліста та бровіста. 

"Далі буде друга частина концертної програми з унікальними виступами від наших зіркових гостей. Для вас виступатиме переможниця Х-фактору онлайн 4 сезону Іларія Олімова, бронзова призерка Чемпіонату світу з естетичної гімнастики, багаторазова чемпіонка України та КМС по естетичній та художній гімнастиці Вікторія Губрій, танцювальні студії Soul Dance та SharmS. Ну і на кінець буде проведена цікава лотерея, на якій будуть розігруватись круті сертифікати від наших партнерів", — зазначають організатори.

Вартість входу для дорослих складає 100 грн, для дітей 15-18 років — 80 грн, 4-14 років — 60 грн, до 3 років — безкоштовно. Вилучені кошти перерахують на лікування Міланки. Зробити це можете і ви: 4731 2191 1060 2624 Монастирська Олеся (мама Мілани).



Переглядів: 3492
Поширень: 0

Останні новини