На Вінниччині зіштовхнулись мікроавтобус та "дев'ятка". Водій легковика загинув

Третього березня у Літинському районі  поблизу с.Дяківці сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля «ВАЗ-2109» та мікроавтобуса «Mercedes Sprinter».  У результаті автопригоди водій легковика  загинув. Поліція розпочала кримінальне провадження. 

Аварія сталась близько 01.30 години.

Попередньо встановлено, що 56-річний водій автомобіля «ВАЗ», житель м. Київ, виїхав на смугу зустрічного руху, де сталось зіткнення з мікроавтобусом. За кермом «Mercedes Sprinter» знаходився 61 – річний житель м.Чернівці. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій легковика помер у лікарні під час надання медичної допомоги. 

29-річний пасажир автомобіля  «Mercedes Sprinter»  з травмами різного ступеню важкості госпіталізований до вінницької лікарні.

Автомобілі  поміщено на арештмайданчик.

Обставини аварії з’ясовуються в рамках відкритого  кримінального провадження за ч. 2 ст. 286  (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання до 8 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.   



Переглядів: 2377
Поширень: 0

Останні новини