Навесні у Вінниці розпочнеться будівництво нового заводу з виробництва спортивної амуніції

Світовий бренд - компанія HEAD, який планує збудувати у нашому місті завод з виробництва спортивної амуніції, розпочав процедуру реєстрації юридичної особи у Вінниці. Зі свого боку міська рада приступила до виділення земельної ділянки, на якій розміститься майбутній комплекс. Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Таким чином ми продовжуємо співпрацю з інвестором щодо реалізації Меморандуму про порозуміння, який підписали у травні цього року.

Також проводяться роботи з розбудови інфраструктури - підведення електроенергії, газу, води та каналізації – необхідної для старту будівництва. Перший камінь заводу може бути закладено уже навесні наступного року.

Будемо робити максимум, що від нас залежить, аби успішно увійти у фінальний етап проекту – запуск нового сучасного підприємства, яке дасть імпульс розвитку економіки, робочі місця, бюджетні надходження. Створення комфортних та прозорих умов для бізнесу – це наш обов’язок і наша репутація як надійного партнера", - повідомив С.Моргунов.




Переглядів: 3478
Поширень: 5

Останні новини