В цьому році у приватному секторі на умовах співфінансування вже заасфальтовано ділянки на одинадцяти вулицях

Щороку кількість мешканців, які долучаються до програми співфінансування зростає. Цього року в рамках цієї програми у приватному секторі планується відремонтувати ділянки на близько 30 вулицях. А також – підключити до центрального водопостачання та каналізування 80 будинків, що по вулиці Луговій.

На початку літа у Вінниці розпочали роботи з асфальтування доріг у приватному секторі за програмою співфінансування.  «Наразі відремонтували уже одинадцять ділянок вулиць у мікрорайонах Сабарів, Пирогово, Старе місто та в районі вулиці Київської, а саме: по провулку Карбишева, провулках 2-му та 3-му Вишневського та 2-го провулку Глінки, а також вулиці Талаліхіна. Також відремонтовані ділянки доріг по вулицях Невського, Лєрмонтова, провулку Пугачова, вулиці Валентини Грабовської, провулку Амосова та провулку Рильського», - повідомила заступник голови Асоціації органів самоорганізації населення міста Вінниці Інна Вітенко.

Наразі ще на декількох вулицях у приватному секторі ведуться роботи з асфальтування доріг.

Також триває процес будівництва водогону та каналізаційної системи по вулиці Луговій, що на Тяжилові.  До центрального водопостачання та каналізування під’єднають 80 будинків. Роботи відбуваються на умовах співфінансування.

«Водогін уже проклали. Ведуться роботи з облаштування системи каналізації. Передбачено також будівництво потужної каналізаційно-насосної станції. Адже в перспективі вона обслуговуватиме не лише вулицю Лугову, а й мікрорайон Східний, який розташований поруч», - додала Інна Вітенко

У планах під’єднати до центрального водопостачання та каналізування вулицю Марцелія Високінського, яка відноситься до квартального комітету «Надія» та будівництво КНС (каналізаційно-насосної станції) по вулиці Московській – квартальний комітет «Ясний».

 





Переглядів: 4714
Поширень: 1

Останні новини