Вінницькі поліцейські затримал водія вантажівки, який перевозив 4 тонни безакцизного алкоголю

6 березня близько 15.00 год. на автодорозі сполученням Житомир-Вінниця-Могилів-Подільський поблизу в'їзду в обласний центр інспектори групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «МАН». Оглянувши вантажний відсік, правоохоронці виявили запаяні тетрапаки зі спиртом. Загальний обсяг вилученого алкоголю становить близько 4 тонн

За словами начальника Вінницького районного відділення поліції Олександра Яворського, пояснити походження алкоголю та надати будь-які документи на вантаж водій відмовився. Для документування правопорушення на місце події поліцейські викликали працівників державної фіскальної служби.

В діях чоловіка вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.



Переглядів: 2791
Поширень: 0

Останні новини