Жінок, які прийшли в міську раду напередодні свята, працівники мерії вітали трояндами

Дарували квіти та на словах передавали особисте вітання від міського голови Сергія Моргунова.

Так зустрічали 7 березня жінок, які прийшли до прозорого офісу міської ради за послугою чи на роботу. Чоловіки з різних департаментів зустрічали представниць прекрасної статі на вході в мерію із трояндами в руках.

Головний спеціаліст департаменту інформаційних технологій Вінницької міської ради Артур Андрущенко – один з четвірки, кому довірили таку важливу місію. «Ми хочемо подарувати разом з квітами і  теплими словами, ще й гарний настрій та посмішки на увесь день. Щоб вінничанки знали, що вони найкращі!».

«Прекрасна стать» не стримувала емоцій, віддячували хлопцям щирою посмішкою, а деякі — реверансом.

«Це просто вау! Ось як треба вітати жінок: так, як наші неперевершені колеги!», - каже пані Ольга, працівниця прозорого офісу.

«Ось, бачите, що мені подарували?», - показує квітку пані Тамара. Жінка приїхала до міста з району по довідку в пенсійного фонду. «А тут такий сюрприз. Мені дуже-дуже приємно. Одразу настрій гарний», - каже відвідувачка прозорого офісу.

Традицію вітати вінничанок з прийдешнім святом започаткували 8 років тому.

Загалом цього дня вручили пів тисячі троянд. За статистикою 80% чоловіків на 8 Березня дарують квіти своїм жінкам. Особливою популярністю користуються троянди, тюльпани, проліски та мімоза.

Фото: сайт Вінницької міської ради



Переглядів: 4621
Поширень: 10

Останні новини