У Вінниці стартує реєстрація на участь в ювілейному фестивалі кіноремейків "Шведінг"

5 фестиваль кіноремейків Шведінг! Із великим задоволенням повідомляємо про СТАРТ РЕЄСТРАЦІЇ для участі у Шведінгу.

Підготували  сюрпризи та новинки, щоб учасники фестивалю отримали максимум задоволення та заохочення від події, а тепер більш детально:

1. Новинка у 5 ювілейному фестивалі– ремейк на МУЛЬТФІЛЬМИ! Такого ще точно не було і кожна команда буде ексклюзивною у цьому жанрі.
2. Шанси на перемогу збільшено у 3 рази, тобто три призових місця, які отримають головні призи:

1 місце– 5 тисяч грн; 2 місце– 3 тисячі грн; 3 місце– 1 тисяча грн;

Що потрібно для реєстрації команди?

зібрати команду однодумців( кількість учасників не обмежена), талановитих ентузіастів, які обов‘язково отримають задоволення від процесу зйомок; зателефонувати за номером- 0932294447 (Анна) та повідомити про реєстрацію; від початку реєстрації та до завершення фінального показу вірити у власні сили та талант;

Важлива інформація:

19.03 о 18:00 прийти у Креативний простір "LEVEL 80" за адресою: вул.Магістратська, 80 де кожна команда методом жеребкування обере мультфільм на який потрібно зробити ремейк; 22.03 до 21:00 принести готові ремейки у Креативний простір Level 80; 25.03 о 17:30 – ФІНАЛ, разом із командою, друзями та рідними прийти у МЦ Квадрат, за адресою: вул.Театральна, 15 на фінальний показ ремейків;

Організатори заходу:  Відділ молодіжної політики Вінницької міської ради;  Вінницька молодіжна рада; КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання».



Переглядів: 3457
Поширень: 0

Останні новини