За побиття патрульного поліцейського вінничанину загрожує до 5 років позбавлення волі

Правопорушнику загрожує до 5 років позбавлення волі за нанесення тілесних ушкоджень патрульному

В ніч з 11 на 12 березня, близько 02:30, патрульним надійшло орієнтування на підозрілу особу, яка може бути причетною до вчинення крадіжок цінних речей з автомобілів у мікрорайоні Вишенька. Інспектори помітили схожого за описом чоловіка, який їхав на велосипеді на проспекті Космонавтів та заглядав у салони автомобілів. На вимогу поліцейських зупинитись він не реагував, натомість почав лаятись та тікати дворами.

Інший екіпаж патрульних виявив втікача близько 02:45 на перехресті вулиць Магістратська – Театральна. Йому знову подали вимогу про зупинку, на що велосипедист вкотре не відреагував. Правопорушник неабияк нервував, продовжував лаятись та тікати від інспекторів дворами, але патрульні заблокували йому дорогу.

При затриманні зловмисник смикав поліцейських за форменний одяг, кричав, штовхався, поводився агресивно, а потім взагалі вдарив одного з патрульних ногою в голову. Вгамувати дебошира вдалось, одягнувши на нього кайданки.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Правопорушника затримано в процесуальному порядку та доставлено до ізолятора тимчасового тримання. Слідство встановить всі обставини справи.



Переглядів: 2144
Поширень: 0

Останні новини