"Весняний шопінг" – показ весна-літо’2019 від Наталі Горбонос

Spring Shopping – це перше бажання весни, бажання жінки оновлюватись і виглядати свіжо, як природа навколо. Весною так хочеться свята, радіти теплому сонечку, пахощам квітучих дерев і… весняним обновкам!

Наталя Горбонос пропонує для нового сезону комбінезони, сукні і кардигани, створені у її неповторній манері. У новій колекції будуть також тренчі (як зовсім літні так і більш теплі). Все в приємних весняних кольорах і з комфортних тканин, таких як льон і котон.

Прикрашені вишивкою та малюнками, а також плетеними гачком елементами обновки тішитимуть око настільки, що їх захочеться приміряти. Вбратись у гарну весняну сукню з приходом першого тепла після довгої зими – найприродніше бажання жінки.

Моделі, демонструючи весняний одяг і квітучий настрій, ходитимуть по подіуму з фірмовими пакетами від Наталі Горбонос. Запрошуємо всіх на свято моди та краси і ви не підете без обновки!

Показ відбудеться в рамках Vin Fashion Week (spring-summer 2019) 23 та 24 березня у ТРК «Поділля City». Колекцію «Spring Shopping» дивіться 24 березня о 15.00. Запрошення за телефоном 067 706-6754.


Теги: мода

Переглядів: 2936
Поширень: 0

Останні новини