На Вінниччині оголосили операцію «Сирена»: розшукують двох вбивць

Сьогодні вночі двоє злочинців в масках проникли в приватне домоволодіння, розташоване у Шаргородському районі Вінницькій області. Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив перший заступник Голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

"Погрожуючи зброєю зв‘язали скотчем чоловіка та жінку й заволоділи грошима, а потім почали втікати на автомобілі Hyundai на євробляхах. Потерпілому вдалось звільнитися, після чого він на своєму авто з мисливською зброєю почав переслідувати нападників.

На дорозі йому вдалося наздогнати авто нападників, від чого вони з‘їхали в к‘ювет, зупинившись, злочинці застосували зброю, завдавши йому смертельного пострілу, від чого чоловік, 1985 р.н., помер на місці.

Злочинці з місця події зникли в пішому порядку у невідомому напрямку. Авто злочинці залишили біля с.Хоменки Шаргородського району.

В ході розшукових дій попередньо встановлено, що до скоєного злочину можуть бути причетні Чернявський Павло, 1976 р.н., та Волохов Микола, 1987 р.н.

На території Вінницької області введено в дію поліцейську операцію «Сирена».

Звертаюсь до громадян - якщо вам відома будь-яка інформація щодо місцезнаходження зазначених громадян, просимо звертатися до поліції на 102", повідомив В.Аброськін.


Переглядів: 3846
Поширень: 0

Останні новини