ВНТУ отримав Гран-прі виставки "Сучасні заклади освіти"

Вінницький національний технічний університет також нагороджений золотою медаллю за упровадження інноваційних освітніх і виробничих технологій. А за високі показники у рейтингу міжнародної наукометричної бази даних Scopus ВНТУ відзначений Сертифікатом якості наукових публікацій.

З 14 по 16 березня у столичному палаці дітей та юнацтва Х Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2019».

Відбувався захід за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

Нині це найпрестижніша і найбільша освітянська виставка в Україні.

Усього у виставці взяли участь близько 700 установ, організацій та підприємств. ВНТУ на виставці провів презентацію досягнень вишу в освітній і науковій діяльності.

Експозиція ВНТУ викликала значний інтерес у відвідувачів і учасників виставки.

Конкурсна комісія нагородила ВНТУ Дипломом – ГРАН ПРІ «Лідер наукової та науково-технічної діяльності» і золотою медаллю у номінації «Упровадження інноваційних освітніх і виробничих технологій – ефективний засіб підвищення якості підготовки кваліфікованих кадрів».

За високі показники у рейтингу міжнародної наукометричної бази даних Scopus ВНТУ відзначений Сертифікатом якості наукових публікацій. ВНТУ нагороджений також Дипломом виставки «За активну участь у реформуванні національної системи освіти».

За вагомі досягнення в реформуванні національної системи освіти ректор ВНТУ, доктор технічних наук, професор Володимир Грабко відзначений Почесною Грамотою.

За вагомий особистий внесок у розвиток і впровадження інноваційних педагогічних і управлінських технологій Почесними Грамотами відзначені: декан факультету менеджменту та інформаційної безпеки Микола Небава, доцент кафедри економіки підприємства та виробничого менеджменту Лілія Нікіфорова, директор Головного центру виховної роботи Анатолій Теклюк, заступник директора Головного центру організації та методичного забезпечення навчання Станіслав Тужанський.



Переглядів: 3848
Поширень: 0

Останні новини