«Зачарована» красою квітів – Ірина Олонічева презентує нову колекцію

Творча майстерня KVITKA тішить прихильників показами лише раз на рік, але кожна з таких очікуваних зустрічей з прекрасним, змушує затамувати подих і знову дивуватись. Якими чарівними можуть бути нев’янучі квіти, вишиті дбайливими руками майстринь! Показ відбудеться 24 березня о 18.00 в ТРК «Поділля City».

75 образів буде презентовано в рамках показу цьогорічної колекції, що носить назву «Зачарована». Дивовижні чари охоплюють кожну жінку, що носить вишитий вручну одяг. Доторкніться до цієї магії самі, поглянувши на колекцію зблизька – кожен стіжок виводить на тканині окрему чарівну історію, з нотками народного стилю, дещицею вінтажу та крапельками ностальгійного ретро.

Цього разу буде показано кілька стриманих офісних вовняних костюмів з вишивкою в тон, варіації на тему недовгих суконь простого крою та строгі чорно-білі блузи зі стриманою вишивкою вигадливими квітами. Також на подіумі будуть лляні і конопляні подовжені сукні для літа, чудові етнокостюми зі спідницею та жилетом-корсетом, сарафани з відлітними карманами-портфельчиками та маркізетові блузи під них. 

А ще вишивка вовною по вовні на весняних пальто, вишивка хрестом на костюмах, вишите мереживо і старовинні елементи крою. Короткі жакетики з комірцем-стійкою рясно вишиті по переду тваринами і квітами, котячі мордочки на мереживних блузках, об’ємні ягідки на сукенках… Цілі вишиті історії, вишиті емоції і вишиті чари. Випробуйте на собі магію одягу від KVITKA!


Теги: мода

Переглядів: 4224
Поширень: 0

Останні новини