На Вінниччині запрацювала ще одна поліцейська станція

18 липня у Літинському районі відкрилась перша поліцейська станція, яка обслуговуватиме територію Уладівської та Журавенської сільських рад. Щодня дільничний офіцер поліції, оперативний працівник та група реагування патрульної поліції надаватимуть поліцейські послуги 3 500 мешканцям семи населених пунктів. Допомагатимуть їм представники громадського формування «Правопорядок».

Сьогодні у селі Уладівка за кошти місцевого бюджету розпочала роботу сучасна поліцейська станція, яка забезпечить місцевим жителям якісний правоохоронний сервіс.

У урочистому відкритті станції взяли участь начальник начальник Головного управління Нацполіції у Вінницькій області Юрій Педос, голова райдержадміністрації Ярослав Чернега, голова райради Віталій Мельник, голова Уладівської селищної ради Майя Крот.

- Таке нововведення значно покращить можливість надання поліцейськими послуг, допомоги громадянам та прискорить час реагування поліцейських на повідомлення, - зазначив начальник обласної поліції Вінниччини Юрій Педос.

Найближчим часом цілодобово, крім дільничного офіцера поліції, на території станції буде чергувати група реагування патрульної поліції та оперативний працівник. Для кожного з них обладнаний робочий кабінет та виділений автотранспорт. Це дозволить працівникам поліції не лише контролювати ситуацію у населених пунктах, а й попередити правопорушення.

Керівник Літинського відділення поліції Олександр Конєв подякував усім, хто сприяв у відкритті поліцейської станції, та запевнив, що тепер поліцейські більш якісно зможуть забезпечувати правопорядок на  території обслуговування.




Переглядів: 6543
Поширень: 0

Останні новини